Papper

PAPER MAKES THE DIFFERENCE

”The fine print represents, to me, an expressive object of beauty and excellence. The difference between a very good print and a fine print is quite subtle and difficult, if not impossible, to describe in words. There is a feeling of satisfaction in the presence of a fine print – and uneasiness with a print that falls short of optimum quality.”

Ansel Adams, ”The Print”

Fine Art Papper

Ett vitt konstnärspapper tillverkat av 100% bomull. Photo Rag är det mest populära papper av fotografer för att få utskrifter med hög konstkvalitet. Den fina, släta ytan och känslan hos Photo Rag gör detta papper mycket mångsidig och det är idealiskt för utskrift av både svartvitt- och färgfotografier och ger reproduktioner imponerande illustrerat djup. Tjocklek: 308 gr

Ett vitt finstrukturerat konstnärspapper av 100% alfacellulosa. Detta kartongliknande material är sammetslen och smidigt med en fin ytstruktur. German Etching är en av de mest populära materialen över hela världen för konst och fotografi. Tjocklek: 310 gr

Photo Rag Bright White är ett kritvitt 310 g/m² papper från Hahnemühle.
Papperet är framställt av 100% bomull och skiljer sig ut med en mycket mjuk ytstruktur.
Hahnemühle Photo Rag Bright White är idealisk till bilder med hög kontrast och brett färgrum.

Ett vitt matt konstnärspapper tillverkat av 100% bomullsbas. Med sin extra släta yta är Photo Rag® Ultra Smooth särskilt intressant för användare som vill ha beprövad Photo Rag® kvalitet men med mindre textur och en ljusare vitpunkt.
Tjocklek: 305 gr
m

Ett vitt högblankt konstnärspapper tillverkat av 100% bomullsbas. Photo Rag® Baryta kombinerar fördelarna med en lyxig bomullspapper och ett traditionell barytapapper. Den mycket fina ytstrukturen med barytaglans förser porträtt med en särskilt uttrycksfull karaktär som påminner om traditionellt fotopapper. Tjocklek: 315 grm

Ett vitt Fine Art-papper i 100% bomull och museumkvalitet. Den exeptionella mjukheten i de vita tonerna har uppnåtts då man infört naturliga mineraler i tillverkningsprocessen och pappret har utvecklats för att tillgodose de krav på livslängd som finns hos den digitala konstmarknaden. Pappret har en unik och slät yta med sensuell känsla och har också högst möjliga Dmax av de papper som för närvarande finns på marknaden, vilket gör det idealiskt för konstfotografi och grafisk konst. Tjocklek: 310 grm

Canson Baryta Photographique är ett klassiskt 310 gram barytpapper som du känner igen från mörkrummet.
Det är framställt av 100% alfa-cellulosa och har mjuk struktur.
Som andra typer av barytpapper, är det särskilt bra till svart/vita bilder, men du kan självklart få ut riktigt fina färgbilder också.

Somerset® Enhanced Radiant White  är utvecklat för att ge konstnärer och fotografer ett autentiskt fine art inkjet papper, vars egenskaper åstadkommer enastående utskrifter med fantastisk färgåtergivning. Det är ett enastående matt papper med en osynlig inkjet coating, vars textur lyfter bilderna och ger dem en elegant fine art känsla. Tjocklek: 330 grm

Hahnemühle Art Canvas Smooth är en 370 grams canvas som både är OBA och syrafri. Detta gör att Art Canvas Smooth är ett givet val när du skall göra FineArt konst och kanvasutskrifter. Art Canvas Smooth är en matt kanvas med mycket mjuk och jämn ytstruktur. Den är naturligt vit och dina utskrifter får både djupa svarta och levande färger.

Materialet ger en ljus, vit och matt yta och ger ett exceptionellt
utskriftsresultat: skarpa bilder, levande färgåtergivning, precisa
färgtoner och ett av marknadens högsta D-max för Inkjet Canvas.
Beläggningen är både mycket flexibel och vattentålig.

Art Poster

Hahnemühle Studio Enhanced | 210 g. matt bestruket papper. Ett papper för fullfärgsbilder och grafik. Kvaliteten på pappret är bäst lämpad för presentationer med mycket färg och fotorealistiska utskrifter. Den speciella coatingen på pappret garanterar brillianta färger och skarpa linjer.

Ilford Studio Matt är en fin och slät vitt papper och dina utskrifter på detta papper får en utmärkt färgåtergivning samt fin skärpa och upplösning, vilket ger uttrycksfyllda bilder.

Felix Schoeller Ivory matt är ett varmvitt ultraslätt arkivbeständigt matt papper. Passar bra till både fotografier och illustrationer.


Högkvalitativt papper för digital konstreproduktion, fotoböcker, affischer, grafiska bilder. Kraftigt papper med en neutral vit nyans, en matt slät yta och en bra styvhet

Foto / Luster

Hahnemühle Photo Luster 290 är ett mikroporöst, hartsbelagt fotopapper med en vacker glansyta, hög opacitet, utmärkt styvhet, ljusvitt med mycket jämn flathet. Utskrifterna liknar bilder du får från ett traditionellt fotolaboratorium eller fotobutik. 

About Us

Bifrost is a very clean and contemporary WordPress Theme which fits any needs, it finds use in different purposes like agencies, freelancers, photographer, e-commerce stores.

hello@neuronthemes.com