Att reproducera konst har gjorts länge och på många olika sätt genom åren. Att fotografera av eller scanna in och sedan göra högkvalitativa printar på finaste konstpapper eller canvas är numer ett väl etablerat sätt.

Vi arbetar med den senaste tekniken och professionell fotoutrustning från Epson, Rowe, Canon och Hasselblad. Vi har erfarenhet av att fotografera allt från kolteckningar till oljemålningar, akvareller och skulpturer. Den digitala efterbehandlingen av bilderna görs i ett kalibrerat och ICC-styrt färgflöde från Epson och Hahnemühle för att bästa möjliga resultat skall uppnås.

Vi är ett Certifierad Studio Platinum för Digital Fine Art Printing av Hahnemühle FineArt. Detta innebär det en extra trygghet i det att vi har erkänt avancerade kunskaper om färghantering, fine art papper och arkivbeständighet.

Material

Dem fine art papper och canvas vi använder är originalprodukter från Hahnemühle Fine Art, Canson, Sihl masterclass och Epson.

Priser

Konstreproduktion / Reprofotografering / Scanning:

Fotografering / Skanning av dina original : upp till A2 = 490:- / motiv
Fotografering / Skanning av dina original : upp till A1 = 620:- / motiv
Fotografering / Skanning av dina original : upp till A0 = 699:- / motiv
Kostnad för att köpa den högupplösta filen: 250:- / motiv

About Us

Bifrost is a very clean and contemporary WordPress Theme which fits any needs, it finds use in different purposes like agencies, freelancers, photographer, e-commerce stores.

hello@neuronthemes.com