PROIMAGES AB Hahnemühle Certified Studio Platinum

Proimages i Stockholm AB // Hahnemühle Certified Studio Platinum

Vi arbetar med fotografer, bildkonstnärer/visuella artister, kreatörer och privat personer som ställer höga krav på bildkvalitet och som behöver presentera sina verk på ett professionellt nivå.

Vi specialiserar oss på fine art giclée tryck för utställningar och hjälper våra kunder att skapa professionell portfolio av sitt arbete. Vi producerar också begränsade fine art giclée upplagor för de som säljer sina verk både nationellt och internationellt.

Vi erbjuder en effektiv och personlig service. Varje utskrift produceras noggrant och professionellt i en färgkalibrerad arbetsflöde med de finaste materialen, arkivbeständigt pigmentbläck och den bästa utrustningen som finns tillgänglig för att säkerställa exakt färgåtergivning och maximal livslängd för utskrifter.
Tillsammans med fotografer/konstnärer söker vi fram till det bästa utseendet på bilden, rätt material för utskriften, montering och inramning.

Vår styrka är hög kvalitet på våra produkter och arbetsutförande, stort kontaktnät, mångårig branschvana, snabb service och hög kompetens.

PROimages AB // Tomtebogatan 35, 113 38 STOCKHOLM
telefon: 08-84 00 26 // e-post: info@proimages.se

 

About Us

Bifrost is a very clean and contemporary WordPress Theme which fits any needs, it finds use in different purposes like agencies, freelancers, photographer, e-commerce stores.

hello@neuronthemes.com